När allt känns rätt... Postat den 12 maj av anna

Stäng

Att sätta ihop ett sortiment som stämmer överens med den känsla och de värden vi vill förmedla är en utmanande uppgift. Det är inte helt enkelt att hitta en balans mellan pris och kvalitet. Inte sällan motiveras pris av ett designernamn och priset kan sticka iväg långt från vad som blir rimligt motiverat av funktion och kvalitet. Väldigt ofta stöter man på fina produkter men med tvivelaktigt ursprung där man svävar i ovisshet om hur de blivit till.

Vi vill sälja inredningsprodukter med lång livslängd. Då är givetvis god kvalitet viktigt. Men användbarhet och möjlighet att placera produkten i olika miljöer och skeden i livet är minst lika viktig.

En annan aspekt som ligger mig varmt om hjärtat är själva produktvarumärkets ursprung och bakgrund. Hur startade resan, vilka drivkrafter ligger bakom?

fabrikant_rostfri_fåtölj_hagelmark2_1280x1707

Mitt möte med Sofie och Johan Örnvinsson, paret bakom det nya möbelvarumärket Fabrikant, gav verkligen den känsla vi söker. Med en stolthet och styrka förankrad i familjeföretagets historia av gedigna kunskap och kvalitetstänkande har de skapat en modern möbelkollektion. En stilren samling av stålmöbler, designade och handsvetsade i lilla Grimslöv i Småland. Stabila möbler för såväl utomhus- som inomhusbruk, där inga avkall gjorts på hållbarhet och kvalitet.

Fabrikant är ett hållbart val för den som önskar möbler att leva med länge. Ett hållbart val för den som önskar bidra till en levande landsbygd med välmående familjeföretag. Möbler för det goda hemmet helt enkelt. Möbler som vi gärna förmedlar.

Följ oss på Instagram