Om Anna och företaget

Jag som driver företaget Hagelmark AB heter Anna Hägelmark. Jag bor på en gammal släktgård i södra Småland med sambo, två barn och hundar.

Jag är projektledare, strateg och kommunikatör som hjälpt olika företag och organisationer med marknadsförings- och affärsutvecklingsfrågor, såväl som konsult som anställd. På senare år har jag satsat på att bygga upp ett eget företag kring hur man skapar ett gott hem. Ett gott hem för dig och dina nära. En plats präglad av trygghet och som ger återhämtning och inspiration. En plats som speglar dig och dina intressen, en plats att vilja vara i och längta till.

Verksamheten består av tre ben som naturligt väver in i varandra och som jag delar min arbetstid mellan:

Webbutiken Hagelmark.se

Detta är min butik. En webbutik med utbud av inredningsdetaljer, möbler, husgeråd och accessoarer. Sortimentet är under ständig utveckling men allt har det gemensamt att det är sådant som jag hade kunnat tänka mig att ha i mitt hem eller på min arbetsplats. I bloggen Det goda hemmet delar jag då och då med mig av hur jag valt ut de olika produkterna, ger tips på hur de kan användas och hur jag resonerar för att det ska bli medvetna och goda köpval.

Det är jag som sköter det mesta av det praktiska arbetet med inköp, att beskriva produkter, plocka och packa. När du här och där ser att det står ”vi” om mitt företag så är det jag + min familj som då och då hoppar in och hjälper till. När du kontaktar webbutikens kundtjänst så är det följaktligen mig du kontaktar. Det kan ibland innebära att jag sitter i möte, träffar en kund som hämtar paket eller är på inköpsresa just när du ringer, men lämna ett meddelande så återkommer jag så fort jag har möjlighet. SMS och meddelanden på sociala medier svarar jag på så fort jag har möjlighet och mejl svarar jag på som minst varje vardag.

Bloggen Det goda hemmet

… är en plats där jag fördjupar mina tankar om det goda hemmet i vidare bemärkelse. Här kan du förvänta dig att få läsa personliga reflektioner, historier och få vardagliga tips. Här tillåter jag mig ibland att göra små utsvävningar en bit bort från mitt huvudtema – men alltid med samma förankring i Det goda hemmets värden. I inlägget som utgör avstampet inför 2019 utvecklar jag hur jag tänker kring bloggen lite mer. Här kan du läsa det.

Företagstjänster

Jag tar mig an konsultuppdrag inom affärsutveckling och kommunikation på olika företag. Företrädesvis handlar det om olika marknadsföringsuppdrag på mindre och medelstora företag.

På senare tid har jag kombinerat mina erfarenheter av varumärkesarbete och kommunikation med idéerna om Det goda hemmet. Låt oss tillsammans se hur vi kan göra ditt företag till just den härliga plats som du, dina kunder och medarbetare längtar till, vill förknippas med och berätta för andra om!

Kontakta mig på:

ah@hagelmark.se, eller mobil/SMS: 070 937 09 35

anmäl dig gärna för prenumeration på mitt nyhetsbrev, klicka här, och följ, gilla och kommentera gärna på mina sociala medier:

Instagram

Facebook

Pinterest

Linkedin

Vi ses!

/Anna

Följ oss på Instagram