Vår filosofi om det goda hemmet

Det finns saker och situationer – minnen – som vi alla känner tillit till. Som är något mer än ”dagens senaste inköp” och som bär med sig känslan av att jag, du, och många av oss kommer att tycka om att ha det i vår närhet under lång tid. En föraning som kommer av funktion och kvalitet starkare än namn och flyktig trend. Kanske finns där en spegling av barndomens trygga hem?

Just sådana föremål – produkter – samlar vi i våra butiker. Inredningsdetaljer, möbler,  husgeråd och personliga accessoarer från såväl väletablerade som nya varumärken.

Vi inspireras av de värden som bl. a. återfanns inom Arts & Kraft-rörelsen värden och strävar efter att stå för en nutida, skandinavisk tolkning där funktion, estetik och kvalitet förenas i produkterna.

Vi vänder oss till dig som värdesätter kvalitet, hantverk, en sund tillgänglig design och att goda förhållanden råder vid tillverkning och utvinning av råmaterial.

”Det goda hemmet” – en pretentiös tanke och en filosofi som givetvis inte går att efterleva enbart genom att skaffa vissa prylar till sitt hem. Men vi tror att det blir lite lättare om du väljer produkter som du vill leva med länge. Att vetskapen om kvalitet och upplevelsen av skönhet gör att en pläd känns extra bra mot kroppen, en kopp ligger särskilt bra i handen, ett mönster som skapar glädje eller lugn.

Ditt goda hem bygger du. När du väljer saker till ditt hem som du verkligen tycker om, oavsett vad trenden säger, saker som har ett gott ursprung och som åldras med värdighet.

Följ oss på Instagram